Anasayfa
Yaşam
Siyaset
Ekonomi
Tarım ve Hayvancılık
Sağlık ve Çevre
Eğitim ve Bilim
Kültür ve Sanat
Spor
Fotoğraf Galerisi
Gazete Mansetleri
Ziyaretçi Defteri
Ödemiş Tarihi
Ödemişe Ulaşım
Nöbetçi Eczane
Ödemişte Hava
Yerel Güç Gazetesi
 


 
 
Diğer Linkler>>
 




Tirespor evine şen döndü
2009-12-28 23:39:24
Grubun en iddialı takımlarından İl Özel İdare Spor’u iki defans oyuncusunun attığı gollerle yenen Tirespor, Gaziemir’in Ödemiş’e boyun eğdiği haftada çok önemli 3 puanın sahibi oldu.

Tirespor evine şen döndü

Tire Haberleri | Otamış

Haber: Şeref Şenki

Tirespor İzmir Süper Amatör Lig B Grubu 2. yarı ilk maçından puanla döndü. Grubun en iddialı takımlarından İl Özel İdare Spor’u iki defans oyuncusunun attığı gollerle yenen Tirespor, Gaziemir’in Ödemiş’e boyun eğdiği haftada çok önemli 3 puanın sahibi oldu.

Kalede Melih, savunmada Sadık, Özgür, Doğan, Yiğit, orta sahada Volkan Tıknaz, Asmir, Gökhan, Tunay, ileri ikilide Kaptan Ender Gülteki ve Samet on biriyle takımını sahaya süren Teknik Sorumlu Mustafa Memişoğlu, Mehmet Gülcü, Mutlu, Bassirou, Serkan ve Semih’i yedekte bekletti.

Maç oynamak yerine oynatmamak felsefesi ile sahaya çıkan İl Özel İdare takımı ise maçın ilk dakikalarından itibaren sert futbolu tercih etti. İl Özel İdare oyuncularının sert müdahaleleri sonucunda daha maçın 20. dakikasında Samet sakatlanınca Mehmet Gülcü oyuna girdi. Hakem, futbolcular ve teknik heyetin zaman zaman gerginleştiği ilk yarı Özel İdare takımının 29. dakikada attığı golle 1–0 sona erdi.

Mustafa Memişoğlu’nun 2. yarıda Mutlu’yu oyuna dahil etmesi ile sol kanadı daha iyi kullanan Tirespor Mehmet Gülcü ve Ender Gülteki ile girdiği pozisyonlarda aradığı gole ulaşamadı. Maçın başından beri takımlarını en ateşli şekilde destekleyen Tirespor taraftarının etkisiyle daha kontrollü oynayan Tiresporlu futbolcular 79.dakika da Doğan’ın attığı kafa golüyle sahada sevinç yumakları oluşturdu. 89.dakikada Yiğit’in attığı gol ise maçın sonucunu belirledi. İl Özel İdare:1 Tirespor:2

Maçtan Notlar

*Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi bundan önceki maçlarda olduğu gibi İl Özel İdare deplasmanında da Tirespor’u yalnız bırakmadı.

*14 Aralık tarihinde göreve gelen Tirespor’un yeni yönetimi ise ilk karşılaşmada ilk galibiyetlerini aldı.

*Sabri Özdağ, Refik Konur, Metin Kırıkkaya, 2.Başkan Ömer Altın ve Kulüp Başkanı Ahmet Küçükler maçı tribünden takip etti.

*Maçtan bir gün önceki son idmanda bileğinden sakatlanan takım kaptanlarından Halil Güreşen kadroda yer almamasına rağmen takımını yalnız bırakmadı. Koltuk değnekleri ile takımını destekleyen vefalı kaptanı, Tire Genç Taraftar Grubu tezahüratlarıyla onurlandırdılar.

*Tire Genç Taraftar Grubu başta olmak üzere 300 Tireli 12. adam olarak tribünde yerlerini aldı. Taraftarlar otobüs ve kendi araçlarıyla İzmir’e akın etti.

*89. dakika da Tirespor’un 2. golünden sonra sahada istenmeyen görüntüler yaşandı. İki takım futbolcularının birbirlerine girdiği dakikalarda her iki ekibin teknik heyeti olayları sakinleştirmek için uğraştı. Taraftarları sakinleştiren isim ise Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi oldu.

Kaymakam Bey’den prim jesti

Zorlu geçen maç sonrası kazanılan 3 puanın sevincini yaşayan Tiresporlu futbolcuları tebrik etmek için soyunma odasına gelen Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kulüp Başkanı Ahmet Küçükler’den primi arttırmasını istedi. Kaymakam Ergi’nin isteğini kırmayan Küçükler primi arttırınca futbolcuların sevinci ikiye katlandı.

Galibiyet Mehmet Gülcü ve Tunay Odabaşı’na armağan edildi.

İl özel İdare karşısında yenik duruma düşmelerine rağmen iyi mücadele edip galip gelmesini bilen Tiresporlu futbolcular galibiyeti maçtan bir gün önce ‘baba’ olan Tunay Odabaşı ve maç akşamı nişanlanacak olan Mehmet Gülcü’ye armağan ettiler.

Otamış Haber Alma Servisi

Bu Haber Toplam 226 Defa Okunmuştur
Bu habere toplam (0) yorum eklenmiştir.

Bu Kategoriden Diğer Haber Başlıkları
Zirvede kapışma sürüyor
Tirespor’da moral yemeği
Tirespor’un maçları naklen radyoda
3 Eylül Mahallesinin futbol sahası oldu
Zirveciler Selçuk – Pollıo – Abuhayat yolunda
Ödemiş liderliği bırakmıyor
Tirespor telafi etti
Belediyespor rövanşı aldı
Ödemiş Ülkü Ocağı’ndan halı saha turnuvası
Özel sporcular 2010‘a hazırlanıyor
Amatör Süper Ligde Zirve karıştı
Atatürk Kır Koşusu yapıldı
Küçük Menderes’te liderlik keyfi
Atatürk Koşusu bugün
Antik yolda yürüyüş
Fatih Terim Ödemiş’te
Tireli sporcular kuşak atladı
Taraftara teşekkür
Tirespor evine şen döndü
Kaymakamdan moral yemeği


30 Temmuz 2010 Cuma

Henüz bir anket bulunmuyor

Ödemiste Hava
Australian .com.au Domain registrations from Paylessdomains.com.au
Anasayfa Haber Indeksi Linkler RSS Sitene Ekle Reklam Ziyaretçi Defteri Iletisim
otamis@otamis.com Editör'e Yaz
Copyright © 3 Eylül 2008 - 2009 OTAMIŞ
Web sitemizin herhangi bir kurum veya kuruluşla direkt bağlantısı yoktur. Otamis.com tamamen gönüllülerin çabaları ve destekleriyle hazırlanmakta, geliştirilmektedir. Web sitemizde yer alan haberlerin tamamı YERELGÜÇ Gazetesi tarafından sağlanmakta olup, tüm hak ve sorumlulukları YERELGÜÇ Gazetesine aittir. Web sitemizde yer alan yazı, görüş, düşünce ve içeriklerin hak ve sorumlulukları yazarlarına/sahiplerine aittir. Otamis.com hiçbir suretle sorumluluk kabul etmemektedir. Sitemizdeki yazı, resim ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz, kaynak gösterilerek dahi kullanılamaz. Tüm kullanıcılar bu kuralları kabul etmiş sayılırlar.
Hosted by Webadam Hosting Sanal Sunucu