Kiraz’da modern dans
Kiraz Haberleri | Otamış
Haber: Adnan Eriş
Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Şekertekin öncülüğünde 28 öğrenciye modern dans eğitimi veriliyor.
Kiraz’da Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Şekertekin, sınıf öğretmeni Didem Günaydın, sınıf öğretmeni Zeynep Yaka tarafından, öğretmen ve öğrencilerden oluşturulan “Modern Dans Topluluğu” kuruldu.
Yapılan açıklamada söz konusu topluluğun gelecekte gösteri gurubu oluşturularak özel günlerde sahne alabileceği kaydedildi.
Beden Eğitimi Öğretmeni Yasin Şekertekin konuyla ilgili olarak; “Öğrencilerimizin boş zamanlarını değerlendirmeleri, sosyal aktivite sahibi olmaları ve dans bölümlerini öğrenmeleri amacıyla bu kursu açtık. Bu konuda istekli öğrencilere dans eğitimleri almaları için çalışmalar yapılmaktadır. Modern Dans Topluluğu (Vals, Tango, Salsa, Kafkas, Roman, Halay, Bachata, Misket)” projesi başlatılmıştır. Öğrencilerimizin katılımıyla oluşan Vals, Tango Topluluğu’nun yaklaşık 28 öğrencisi var bunun 22 tanesi öğretmenden oluşmaktadır” açıklamalarını yaptı.
Kaynak: Yerel Güç Haber Merkezi