Egeli Cafe’de 30 kadın birlikte eğlendi
Ödemiş Haberleri | Otamış
Haber: Hatice Acar Çavdar
Sosyal kişiliğiyle tanınan Kiraz Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi’nin eşi Fadime Kiremitçi’nin düzenlediği geceye kadınlar büyük ilgi gösterdi. Egeli Cafe’de düzenlenen gecede yaklaşık 30 kadın buluştu.
Bayanların kaynaşması amacıyla tertiplenen gecede bayanlar türküler, şarkılar eşliğinde eğlendi. Egeli Cafe’de düzenlenen geceye Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz’ın eşi Servet Korkmaz ve polis eşleri katıldı. Grup Efsane ekibinin sahne aldığı gecede Aydın ve Ferhat kardeşler birbirinden güzel şarkılar seslendirirken, bayanlar şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendi. Ayrıca Ödemiş Belediyesi Türk Sanat Müziği solistlerinden Ayşe Okgul’ün ve Emine Durak’ın seslendirdikleri eserler de büyük beğeni ve alkış topladı.
Çay partisi şeklinde gerçekleşen gecede bayanlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenirken ilerleyen zamanlarda pasta ve kurabiye ikramlarının ardından bayanlar canlı müzik eşliğinde gecenin keyfini doyasıya çıkardı.
Bayanların kaynaşması amacıyla böyle bir gece tertiplediklerini ifade eden Fadime Kiremitçi, davetlerini kırmayıp geceye katılan tüm konuklara teşekkür etti.
Kaynak: Yerel Güç Haber Merkezi