Baba ameliyat oldu oğlu öldü
Tire Haberleri | Otamış
Babasının kalp ameliyatı olmasına üzülen Hakan Altıntaş kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.
Tire’de açık kalp ameliyatı olan babasının durumundan etkilendiği belirtilen evli ve 2 çocuk babası 28 yaşındaki Hakan Altıntaş, uykusunda kalp krizi geçirip öldü.
Edinilen bilgilere göre Hatice Altıntaş, kahvaltı hazırlayıp bir kağıt fabrikasında 7 yıldır işçi olarak çalışan eşi Hakan Altıntaş'ı uyandırmak için yatak odasına girdi. Kalbinde ritim bozukluğu olan eşini tüm çabalara karşın uyandıramadı. Sağlık meslek lisesi mezunu olan Hatice Altıntaş, eşinin nabzının atmadığını görünce komşularından yardım isteyip, kalp masajı uygulamaya başladı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri kısa sürede gelerek Hakan Altıntaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi.
Hakan Altıntaş'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Yapılan otopside, genç adamın kalp krizi sonucu öldüğü belirlendi. Hakan Altıntaş'ın cenazesi pazar günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Tire Asri Mezarlığı'nda defnedildi.
Dört gün önce babası ameliyat olmuştu
Hakan Altıntaş'ın pazarcılık yapan babası 65 yaşındaki Yaşar Altıntaş'ın yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle geçen çarşamba günü İzmir’de özel bir hastanede ameliyat olduğu öğrenildi.
Hakan Altıntaş'ın yakınları, talihsiz gencin belirli aralıklarla kalp ritminde yavaşlamaya bağlı sorunlar yaşadığını, ancak bunu hiçbir zaman ciddiye almadığını bildirdi.
Hakan Altıntaş'ın iş arkadaşları; “Hakan’ın babası kısa bir süre önce kalp ameliyatı olmuştu. O da bundan çok etkilenmişti” şeklinde konuştu.
Kaynak: Yerel Güç Haber Merkezi